|
|
Lån  


 
Annonce:


Investeringsråd om aktier
Aktiemarkederne stiger på det lange sigt, men ikke uden kursfald ind imellem.

De hidtidige erfaringer viser, at kursfaldene kan være ekstreme, men også at de er midlertidige. Kort sagt: På det lange sigt stiger markederne mere, end de falder.

Her er en række gode råd når du kaster dig ud og begynder at investere dine penge.

1) Spring på vognen på det rigtige tidspunkt.

Dit afkast stiger hvis du hopper på vognen på det rigtige tidspunkt. Vent til der kommer et stort dyk på markedet, og spring så på aktie vognen.

2) Gå ikke i panik.

Hvis du har penge placeret i aktier, så er det bedre at forblive investeret, end sælge ud i panik. Markederne vil stige igen. Nogle af de største kursfald er blevet fulgt af de største stigninger, og hvis man blot mister nogle få af de bedste mdr. med kursstigninger, går det voldsomt ud over afkastet.

I 20-året 1988-2007 voksede 100 kroner investeret i den typiske danske aktieafdeling til cirka 1.100 kroner. Men var investor gået glip af bare de fem bedste måneder undervejs, så ville investeringen kun være blevet til omkring 650 kroner.

3) Spred dine investeringer.

Du må ikke sætte alt for mange af dine penge på en aktie. Sæt dine penge i forskellige brancher med forskellig risiko.

4) Invester på lang sigt.

Aktier kan svinge kraftigt i kurs, men beholder du aktierne over en længere periode, vil udsvingene normalt udjævne sig. Selv om aktimarkedet falder i en periode, har aktier på langt sigt hidtil vist sig at være en bedre investering end obligationer. Gå derfor ikke i panik, hvis en aktie begynder at falde.

5) Invester i større selskaber

Invester primært i større selskaber, hvor det er let at købe og sælge en aktie. Det kan være aktier i eksempelvis fondsbørsens OMXC20-indeks eller i MidCap-indekset. Ved investerering i større selskaber har du større sikkerhed for, at aktien er fair prissat og kursen ikke er styret af nogle få tilfældige handler i aktien. Du vil bla. kunne få mange analyser fra forskellige firmaer på de store firmaer.

6) Køb ikke alle aktier på samme tid

Køb ikke alle aktier på samme tid, da du så risikerer at købe på toppen af en generel kursstigning. Spred købene over tid. Det begrænser risikoen for et samlet tab.


7) Køb og sælg via en internettet

Hvis du kan undvære bankens rådgivning, er der mange penge at spare ved at handle aktier gennem din netbank.
investeringer sikker investering investering i aktier investering aktier investering dk bedste investering investering en sikker investering investering og tryghed god investering

Kategorier p sider:

Diverse aktie ting Kampagnetilbud Bank & Finans Investeringsrd om obligationer Investeringsrd om aktier Investerings ting Aktiespil Aktieanbefalinger
 
 
 Du er her: Investeringer - Netannoncer Investeringer - - Hvad er Investeringer en et  investeringer sikker investering investering i aktier investering aktier investering dk bedste investering investering en sikker investering investering og tryghed god investering 

Der tages intet ansvar for oplysningerne p denne side. Siden kan kun betragtes som vejledende.